Soorten massages : Elke massage word volgens de regels en normen van etikette opgelegd door de  massagevereniging. DIT ZIJN GEEN EROTISCHE MASSAGES OM HET DUIDELIJK TE MAKEN!!!!
SPORT Deze massage is goed voor mensen die veel sport doen. Het is een zeer diepgaande massage die niet enkel de spieren lang maakt, maar ook de bloedcirculatie optimaliseerd voor meer zuurstof op te nemen, en de afvalstoffen laat verwijderen.   ONTSPANNING Bij een rustige achtergrond muziek, een zachte behandeling over je hele lichaam voelen., waar je ook indien het lukt in een slaap of meditatie roes komt. ZWEEDSE  Een hele stevige massage die je spieren en pezen helemaal terug oppeil brengt. Waarna de massage ook nog een tapping sessie gegeven word om de bloedcirculatie met slagstoten in gang brengt, bij wijze van spreken. Je lichaam krijgt hierdoor van kop tot teen een fijne rode kleur.          
Home Home Wie ben ik Wie ben ik Massage Massage FIBROMYALGIE FIBROMYALGIE Consulting Consulting Healing Healing LINKS LINKS Contact Contact

MASSAGE

Massage bestaat reeds 5000 jaar en is goed voor zowel jong en oud. Men moet het niet elke week doen , maar minstens wel 1 keer per maand het laten doen.   
© WHITE SHADOW HEALING 2019 ondernemingsnummer 0544.789.117
Massage Massage